Ειδικότητες \ Επανόρθωση του τριχωτού της κεφαλής

 

Νέα μέθοδος επανόρθωσης του τριχωτού της κεφαλής με Micro needling

   

Ενδυνάμωση και αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής (μερική ή ολική απώλεια μαλλιών, ανδρική-γυναικεία αλωπεκία ή μετά από χημειοθεραπεία, ορμονική διαφοροποίηση, σμηγματόρρια, τριχόπτωση, αραίωση).

 

 

Τοποθέτηση του ειδικού σκευάσματος, που περιέχει αυξητικούς παράγοντες, βλαστοκύτταρα, διεργέτες βλαστοκυττάρων, ενεργοποιητές της μικροκυκλοφορίας, ρυθμιστές της λιπαρότητας, τριπεπτίδιο χαλκού -στοιχεία που αποτρέπουν το σχηματισμό διυδροτεστοτερόνης - και αντιοξειδωτικά.

Με το ειδικό μηχάνημα μικροβελονισμού διοχευτεύουμε εντελώς ανώδυνα το ειδικό σκεύασμα με μικροεγχύσεις κάτω από την επιδερμίδα, στο επίπεδο των θυλάκων των τριχών.

Ολοκλήρωση της θεραπείας με laser.

 

Διαβάστε περισσότερα για το micro needling...

   

Νέα μέθοδος επανόρθωσης του τριχωτού της κεφαλής με μικροβελονισμό

   

Αραίωση σε άνδρα 30 ετών

 
15 ημέρες 30 ημέρες 60 ημέρες

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 6 μηνών (Αλωπεκία)

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 35 ετών (Αλωπεκία)

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 38 ετών (Αλωπεκία)

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 54 ετών (Αλωπεκία)

   
Πρόκειται για επιφανειακό μικροβελονισμό, βάθους 0.5-1mm με στοιχεία που διεγείρουν και τροφοδοτούν τους θύλακες των τριχών. Αντιμετωπίζεται έτσι η αντρική ή γυναικεία αλωπεκία, αραιώσεις, τριχόπτωση, προβλήματα που προέρχονται από χημικοθεραπείες, σμηγματόρροια και αδύνατη τριχοφυΐα.

Περνάμε σε επίπεδο θυλάκων των τριχών ανώδυνα, με τη χρήση ειδικής συσκευής, βλαστοκύτταρα, διεγέρτες των δικών μας βλαστοκυττάρων, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες, στοιχεία τα οποία μειώνουν τα ανδρογόνα, σε τοπικό επίπεδο, ρυθμιστές της λιπαρότητας και ταυτόχρονα δραστηριοποιούμε την μικροκυκλοφορία στα τριχοειδή.

Χρησιμοποιούμε ειδικό σαμπουάν και ειδική τονωτική λοσιόν καθημερινά.

Η θεραπεία γίνεται στο κέντρο μας μία φορά την εβδομάδα αρχικά, και επειτά σειρά έχουν οι αναμνηστικές θεραπείες, ώστε να διατηρηθεί η διέγερση και οι οποίες διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Διαβάστε το άρθρο στο blog μας ή δείτε επίσης...