ΑΡΘΡΑ \ Επανορθωτική θεραπεία, για ενδυνάμωση και αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής με μικροβελονισμό.

Αραίωση σε άνδρα 30 ετών

 
15 ημέρες 30 ημέρες 60 ημέρες

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 6 μηνών (Αλωπεκία)


 
 

Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 35 ετών (Αλωπεκία)


Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 38 ετών (Αλωπεκία)Αποτέλεσμα θεραπείας διάρκειας 5 μηνών σε άνδρα 54 ετών (Αλωπεκία)Πρόκειται για επιφανειακό μικροβελονισμό, βάθους 0.5-1mm με στοιχεία που διεγείρουν και τροφοδοτούν τους θύλακες των τριχών. Αντιμετωπίζεται έτσι η αντρική ή γυναικεία αλωπεκία, αραιώσεις, τριχόπτωση, προβλήματα που προέρχονται από χημικοθεραπείες, σμηγματόρροια και αδύνατη τριχοφυΐα.

Περνάμε σε επίπεδο θυλάκων των τριχών ανώδυνα, με τη χρήση ειδικής συσκευής, βλαστοκύτταρα, διεγέρτες των δικών μας βλαστοκυττάρων, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες, στοιχεία τα οποία μειώνουν τα ανδρογόνα, σε τοπικό επίπεδο, ρυθμιστές της λιπαρότητας και ταυτόχρονα δραστηριοποιούμε την μικροκυκλοφορία στα τριχοειδή.

Χρησιμοποιούμε ειδικό σαμπουάν και ειδική τονωτική λοσιόν καθημερινά.

Η θεραπεία γίνεται στο κέντρο μας μία φορά την εβδομάδα αρχικά, και επειτά σειρά έχουν οι αναμνηστικές θεραπείες, ώστε να διατηρηθεί η διέγερση και οι οποίες διαρκούν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συγκριτικά με άλλες μεθόδους, υπάρχει σαφής υπεροχή στα σημεία:

  • δεν είναι χειρουργική επέμβαση

  • γίνεται χωρίς νάρκωση

  • είναι ανώδυνη

  • οι τρίχες που εμφανίζονται είναι από ρίζες  των τριχών που υπήρχαν σ' αυτήν την περιοχή, αλλά ήταν σε ολοκληρωτική ατονία. Επομένως δεν χρειάζεται να αφαιρούμε συστάδα θυλάκων από την πίσω πλευρά του κεφαλιού, για να τους ''φυτέψουμε'' στην επάνω πλευρά, ρισκάροντας έτσι ένα ποσοστό αποτυχιας, πολλές φόρες μάλιστα σημαντικό.

  • το οικονομικό κόστος του βασικού πακέτου των θεραπειών, είναι χαμηλότερο από μια εμφύτευση.

  • έκτος από την αποκατάσταση της αλωπεκίας (φαλάκρας) ισχυροποιούνται σημαντικά οι ήδη υπάρχουσες τρίχες

  • σταματήσει η τριχόπτωση.

  • Το σημαντικό εδώ είναι ότι με τις ουσίες που εισάγουμε με τον μικροβελονισμο, μεταβαλλουμε τις δυσμενείς συνθήκες που υπάρχουν για την επιβίωση των τριχων, σε ευνοϊκές, όπως π.χ. μειώνοντας τοπικά τα ανδρογόνα, την λιπαρότητα, γίνεται διέγερση της αιματικής μικροκυκλοφοριας, ώστε να τροφοδοτηθούν και να δυναμώσουν οι θύλακοι των τριχών, καθώς επίσης αυξητικούς παράγοντες, αντιοξειδωτικά, ώστε να εμφανιστεί το πρώτο χνούδι, το οποίο θα ισχυροποιηθεί, θα αναπτυχτεί και θα διατηρηθεί με την βοήθεια των βλαστοκυττάρων και με στοιχεία που διεγείρουν τα βλαστοκύτταρα που υπάρχουν στην περιοχή σε ανενεργή κατάσταση.

Αυτός είναι ο λόγος οπού έκτος από την επανεμφάνιση των μαλλιών, ενδυναμώνεται η ήδη υπάρχουσα τριχοφυΐα και σταματάει η τριχόπτωση

Είναι λοιπόν μια πραγματικά αποτελεσματική μέθοδος με την οποία αντιμετωπίζονται με επιτυχία όλα τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής είτε είναι γονιδιακά, είτε είναι νευρικής φύσεως ή ακόμα και αν προκύψουν ύστερα από χημειοθεραπεία.

Δείτε επίσης...

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά...